31 January 2010

# 77

Salam. Hello.



haihh, larat ke aku nak sekolah esok? demam aku ni pun tak berapa nak okay lagi. tambah lagi esok ada amali untuk catering. kena masak masak. larat ke aku weyy. takkan aku nak tak pergi sekolah lagi. dah lah esok ada amali, kesian kawan aku sorang sorang nanti. lagipun kalau aku tak buat amali tak ada markah lah nampaknya. so macam sia sia jelah kan. Ya-Allah kau tabahkan lah hati hambamu ini untuk terus kuat menghadapi hari esok. sesungguhnya sakit itu ada lah penghapus dosa kecil. Amin.

-------------------------------------------------------

ehh, background blog dah tukar dah hehe. bukan apa aku kurang suka lah dengan warna pink. rasa macam er geli lah haha. tak tahu macam mana nak cakap. kalau warna hitam atau biru okay lah jugak. so thats all lah yeh, heeee. tataa =)

2 comments:

kina only said...

kt mne dina cri bckgrnd?

Dieyna said...

kita cari dekat www.dolliecrave.com