28 December 2009

rugi rugi

Salam . Hello .



hari sabtu lepas pada 26/12/2009 ada cerita titanic . dekat tv 2 . serious memang dah excited gila dah nak tengok cerita tu . yo yo o lah aku tunggu sampai pukul 10 malam . tiba tiba ibu cakap nak balik kampung . nevermind lah kan . aku tanya ibu agak agak sampai kampung pukul berapa . ibu cakap dalam pukul 10 kut . hah selamat . dalam hati dah cakap ' dapat jugak aku tengok titanic ' hahaha . even dah tengok banyak kali pun . aku tetap tk kan melepaskan peluang tu . tersangat rugi ouh kalau tk tengok -__-


then sampai rumah nenek dalam pukul 10 . whoah selamat . ingat nak tengok lah kan . tapi tk boleh pulak sebab orang orang dekat rumah nenek aku tu tengok tv pulak . diorang tengok cerita apa tah . tk silap aku cerekarama . duhh, hancur hati aku ni -.- apakan daya aku terpaksa jugak akur * cehh tk boleh belah ayat =P then malas nak fikir pasal tu lagi aku pun terus lah pergi dapur . makan makan kejap . then naik atas melayan perasaan dengan adik aku .


masa dekat atas tu aku tk buat apa pun . just tengok adik aku main ps 2 . suruh adik aku yang sorang lagi tu ajar main cube . haihh, pusing kepala aku . tk dapat dapat hahaha . aku tahu buat satu je -,- tk kisah lah kan . lepas dah lama sikit lepak dekat atas aku pun turun lah bawah kejap . tiba tiba aku tengok diorang tengah tengok cerita titanic . tu pun part yang dah nak habis . part yang aku suka pulak tu :D aku pun join lah kejap . tengok tengok sampai lah habis . rugi betul tk dapat tengok dari awal . tengok part akhir akhir pun jadi lah HAHAA xD

4 comments:

Aaaa *Blur* said...

Hahaha.

Ishh kalao saya, saya akn berusaha mati-matian tok tgk cite tu.

Tak kira pe nak jadi, jadilaa.

Asalkan dapat tengok.

Muahahahahaa.
:D

Dieyna said...

haha, nak buat mcm mana . nak kena hormat jugak orang lain kan :) tapi tk apa nanti try cari cd cerita tu jugak . boleh tengok sampai naik lebam mata . HAHAA .

.model ouh model. .nursyazwani binti saaban. fiften only haha! said...

aku pun tgok jgak weyh pergh sedeyh gyle , tp syg nye heroes die mati lak hukhuk

Dieyna said...

haha, tahu tk apa doe . sedih gila even aku tk tengok pun aku tahu .