31 December 2009

goodbye 2009 -,-

Salam . Hello .



haihh -__- berat sungguh hati ni nak tinggalkan tahun 2009 . macam macam kenangan lah yang terjadi sepanjang 2009 ni . ada kenangan pahit, kenangan manis, kenangan masam, kenangan kelat and macam macam kenangan lagi lah . kenangan yang paling tk boleh dilupakan time duduk dalam bilik peperiksaan untuk berjuang dalam PMR . memang kenangan yang tk boleh dilupakan lah . rasa macam nak ulang balik je saat tu -,- tapi aku tahu tk kan boleh berbuat demikian .


hari nak amek result PMR pun kenangan yang tk boleh dilupakan jugak . hari dimana aku dan kawan kawan berkumpul ramai ramai . ya Allah indah sungguh saat tu . dengan bermacam macam ragam yang aku lihat . memang sukar untuk aku padam kan memori tu dari fikiran aku . kenapa aku harus tinggalkan tu semua -______- aku tk nak form 4 lah . rindu sangat saat saat form 3 . memang terindah lah . rindu dekat kawan kawan yang dah pindah sekolah . tk tahu lah boleh jumpa korang lagi tk .


tk lupa jugak kenangan dekat dalam kelas 3 Dedikasi yang sentiasa riuh tu . rindu dekat budak budak lelaki yang duduk dekat belakang tu . lagi lagi Haikal . rindu doe nak dengar lawak kau . rindu nak bergosip dengan kau HAHAA . then fazli rindu aku nak marah kau . aku memang suka gila cari pasal dengan kau . sebab kau mesti akan bagi respon yang menarik hehe . azfar pulak partner untuk simpan rahsia . bila aku tanya balik mesti dah tk ingat dah hahaha . hebat lah kau ni . bagus betul . tk ada lah kau cerita dekat orang lain kan . haihh senang cerita lah kan aku rindu semua yang ada dekat dalam 3 Dedikasi . rindu nak sama kelas dengan korang -.-


tapi even aku tk nak 2009 tu pergi ia tetap akan pergi jugak kan . jadi selamat datang 2010 . hope korang semua akan terus maju ke arah kebaikan dan semoga korang akan terus berjaya * macam perli je ayat hahaha . heyy aku tk maksud kan dekat siapa siapa okay :) jangan lah ada yang terasa . kalau ada sorry sangat sangat . tk ada niat okay .



entri terakhir untuk 2009 ni =(

2 comments:

.model ouh model. .nursyazwani binti saaban. fiften only haha! said...

ouh sweet gyle memory 2009 ,
ayat kaw indah gyle larh weyh ,
sedeyh lak bace haha
ilysm larh :)

Dieyna said...

haihh wani kau jgn . nak nangis dah ni haha . syg kau jugak lah kawan :)