03 December 2009

dia kawan saya jugak hee

Assalammualaikum . hello


Eit kawan :D


okay, ni kawan aku . nama dia Nursyazwani bt Saaban :) dia ni sengal sengal sikit HAHAA . sorrry hee . tapi dia baik tahu . gila gila sikit . sama lah macam aku :D kalau chat dekat ym mesti gelak tk ingat dunia kann ? gelak je tahu . tanpa henti kihkih .


dia dah pindah school -.- tahun depan tk dapat lah jumpa dia lagi . haihh sedih lah . mesti rindu dekat dia nanti . tk apa lah kan dekat ms and ym pun boleh lepaskan rindu hee . hope persahabatan kita akan berkekalan . insya-Allah :) hope kau kekal jugak dgn si dia :)


dia ni tinggi gila tahu haha . macam model . kalau berdiri sebelah dia memang terserlah kerendahan aku -,- haha . heyy, kau jadi model jelah pmpuan . memang sesuai untuk kau HAHAA . apa apa pun thanks sgt sebab mention kan aku dekat blog kau . terharu doe :) aku ikhlas tolong kau okay hee . sayang kau kawan :D

4 comments:

ellenyna said...

she's beautiful

Dieyna said...

yep, she's beautiful :)

.model ouh model. .nursyazwani binti saaban. fiften only haha! said...

ilysm larh dear ketat2 rapat2 hehe jgn lupe aku dh larh >,<
*eh toh tipu je tak ponw haha

Dieyna said...

haha, sengal lah kau :P