17 December 2009

cuaknya -__-

Salam . Hello .



hm, tadi tengok lah berita kan then tiba tiba ada pengumuman pasal bila result pmr keluar . goshh! result pmr betul betul keluar 24 Disember iaitu jatuh pada hari khamis minggu depan . ya Allah aku dah cuak gila dah ni . tah apa lah result yang aku dapat . subject yang paling aku takut sekali math, english, sejarah, geografi . tapi yang paling paling aku takut math lah haihh cuak gila lah . sabar dina sabar . insya-Allah tk ada apa apa lah * tenangkan diri sendiri . apa apa pun good luck untuk semua calon pmr yang lain . hope korang pun akan dapat result yang bagus, insya-Allah. sama sama lah kita berdoa pada Allah .

2 comments:

aina nabillah nadya said...

apa2 pown,
relax ar..

aina doakn supaya yg terbaik itu milik akk..
insyaAllah, result mesti terbaik punye..

Dieyna said...

insya-Allah .
apa apa pun thanks ya :)