04 December 2009

=____=

Assalammualaikum . Hello .



=____=



gahh ! hari ni memang bosan gila lah . tk keluar mana mana pun . so bila dah tk keluar tu nak buat apa lagi kan . 24 hour online jelah -,- pagi tadi dalam pukul berapa tah abg aku msg . tapi tk lama mana pun kitorang msg . msg ke berapa tah dia dah tk rep msg aku . haihh, biar jelah . busy kutt . nevermind lah kan . then lepas msg abg aku . ada msg masuk lagi tapi kali ni dari si dia pulak .


msg dengan si dia lagi lah sekejap gila . tk sampai lima msg pun haha . sebabnya aku tk ada mood nak msg time tu . so keadaan tu berlarutan lah sampai ke petang . serious memang bosan gila lah . so hari ni aku online jelah . tk buat apa pun . grr, bosan bosan -.- ingat nak edit edit lah blog ni untuk hilang kan bosan tapi tk ada benda dah yang boleh di edit . nak edit ms pulak macam tk ada mood . on ms pun kejap kejap je .


serious ms sekarang gila bosan . rasa nak delete delete je ms tu . nak layan facebook pulak tk berapa sangat sebab baru baru jugak lah buat facebook tu . so tk berapa pandai sangat nak guna . friendster lagi lah boring . ada kawan pun macam tk ada . nak layan blog pulak tk tahu nak update apa . haihh, tragis sungguh . bosan gila lah . nak keluar pulak nak pergi mana je . macam ibu bagi keluar . hm, entah lah -.- memang tk ada apa dah yang boleh aku buat .


grr, bosan lahh -.-

2 comments:

Fha_ezZ said...

sowie ari 2 abg x bls msg ritu....
sbrr2....
do something yg interesting eyh...

Dieyna said...

hehe, okayy tk apa :)