28 November 2009

Tired -,-

Assalammualaikum . Okayy, hari ni pun post pukul dua pagi jugak . Haiyo macam tk ada time lain dah nak post -,- act tk ada masa nak post siang tadi . Tk sempat nak on . Tapi biar jelah .

Hm hari ni memang tersangat lah penat . Pagi tadi dalam pukul sebelas lebih lah kutt pergi rumah nenek . Alahh tk jauh mana pun . Tk sampai sejam pun kalau pergi . Dah sampai rumah nenek terus lah salam siapa yang patut . Then borak borak dengan sepupu dan dapat hadiah hari jadi . Even dah lepas HAHA ! Dorang kata tk sempat nak bagi sebab tk jumpa aku . Tk kisah lah kan . Lepastu makan makan kejap . Then lepas dah makan semua mana yang lelaki tu siap siap lah nak pergi solat jumaat . Manakala orang di rumah pulak menyiapkan makanan tengah hari . Act mak sedara aku je yang siapkan haha * kejam -,- Lepas dorang dah habis solat jumaat makan lah tengah hari sama sama .

Hari ni jugak aku dapat tahu yang aku dapat balik kampung . Yess, memang happy gila lah . Ye lah semalam dah touching touching dah tk dapat balik kampung . Tengok tengok dapat jugak . Memang dah terbayang dah suasana dekat kampung tu . Dengan adik adik sepupu aku lagi . Excited lah nak balik . Tapi tk tidur sana pun . Ni pun aku baru je sampai rumah dalam pukul satu pagi tadi . Tu yang penat sikit -,- gerak dari rumah nenek aku dalam pukul dua belas . Act mengecewakan je balik kampung . Sebab sepupu aku tk ada . Maybe dorang dah balik ke rumah dorang semula . Sedih je ;'( Punya lah berharap gila dapat jumpa dorang tapi tk dapat jumpa pun . Hm redha jelah -,- tapi tk apa sebab balik kampung pun still best jugak . Sebab tadi aku and adik aku kerja kan pokok jambu nenek aku haha ! Syok gila lah petik buah jambu . Yang petik adik aku sebab dia tinggi, siap panjat meja yang ada dekat situ lagi haha . Aku tukang bagitahu je jambu mana yang nak petik . Di sebab kan jambu jugak lah fon aku jatuh dekat atas tanah yang terdapat sedikit batu dan calar dengan begitu tragis sekali * padahal salah aku jugak . Gatal sangat nak baling baling buah jambu tu . Ha amek kau fon jatuh haha . Padan muka -,- . Then adik aku yang enam tahun , ibu aku , nenek sedara dan adik aku yang 2 tahun tu pergi tangkap tangkap ikan dekat belakang rumah nenek . Malas lah nak join . Dengar cerita siap jatuh jatuh lagi haha . Memang gempak lah ;D Btw, hari ni memang best lah dan sangat letih -,-

Ehh mata dah mengantuk lah . Maybe ' Si Dia ' pun dah tertidur . tk rep pun msg aku . Hm, tk apa lah . Good night . Nak tidur .


Sejak akhir akhir ni aku suka buat entri yang bercampur campur . Kenapa tah . Biar jelah -,-

2 comments:

Fha_ezZ said...

huahua3.....
nice story....bunyi kt kg mcm bes je....nnt story2 la lg eyh....
nk gak bce....
hehe

Dieyna said...

hehe, insya-Allah :)