15 November 2009

Jay Sean





Yeahh, Jay Sean. Dia cute ouw. Haha. Mula terminat dekat dia masa dengar lagu Stolen dekat Channel Hitz. Memang terpaku la time tu. Tak boleh gerak² dah. Haha. Masa tengok video clip dia tu aku tengok dengan adik aku. Kitorang cakap rambut dia salah potong time dalam video clip tu. Haha. Rambut dia pelik ouhh. But takpe² dia still cute. SUKA². Hikhik. Gatal sungguh mu ni Dina. Jealous 'Si Dia' nanti. Aku bila time ada jea lagu ni mesti terjerit-jerit macam org gila. Haha. Entah apa² je kau ni la Dina. Eh, dah la. Aku dah kebuntuan idea ni. Hikhik. Ok la byebye ~



Aku tau entri ni memang merapu habis O_O

4 comments:

faqiha said...

mira suke lagu die tajuk down :D

Dieyna said...

ya², sme laa :)

ellenyna said...

HAHA, dia mmg cute. ;D lagu stolen mcm lagu hindustan. :D

Dieyna said...

ya, btul2 :)