27 November 2009

Assalammualaikum . Okay okay memang tk ada kerja sungguh post pagi pagi yang tk berapa nak pagi ni * ikut ayat adik haja haha . Sorry adik . heee . Tapi aku still nak post jugak . Lagipun dah lama dah tak post . Haihh kesian dekat blog ni . * Tah apa apa je dina ni, haiyo -,-

Okay okay . Act tk tahu nak post apa ni . Memang betul betul tk ada idea ni . Hm, cuma pagi yang tk berapa nak pagi ni aku rasa sunyi sikit . tk tahu lah sebab apa -,- sedih je.

Sekarang dah ramai yang balik kampung kan ? Aku je tk dapat balik ;'( Tk berkesempatan lah sebab ayah aku ada hal . Haihh, time time macam ni lah baru nak ada hal . Haiyo -,- sabar jelah . Esok ingat lepas korban dekat masjid nak balik kampung lah . Tengok tengok tk jadi nak balik . Raya dekat sini jugak lah nampaknya tahun ni . Bosan lah -,-

Ehh tadi jumpa my hunny bie kejap . Ye lah esok dia dah nak balik kampung . So tk dapat lah nak jumpa . Minggu depan dia SPM semula . Jadi tk nak lah kacau dia . Nak dia focus betul betul dekat SPM nanti . Hm, even dah jumpa tadi tk tahu lah kenapa still rasa rindu -,- tk apa lah . Nanti lepas dia habis exam kitorang hang out lah . Ouhh tk sabar nak tunggu saat tu heee ;) Tadi masa jumpa pun dia memang dah ada ajak nak keluar lepas dia habis exam . Dia ajak tengok wayang . Cerita apa tah tadi . Tk ingat HAHA ;P * dina memang pelupa, haiyo -,-

Hm tadi chat dengan amin dekat ym . Okayy dia kawan sekolah aku . Serious dia memang baik gila lah . Dekat sekolah and dekat luar memang different gila . Dekat sekolah dia tu sedikit anoyying HAHA ! * kejam sungguh dina ni -,- . Tapi bila dekat luar dia memang baik . Suka jugak lah cari jalan penyelesaian sesuatu masalah dengan dia . Di sebabkan dia jugak lah aku belajar untuk menjadi orang yang matang . Thanks sangat di atas semua nasihat kau heee ;)

Then tadi ym jugak dengan wani saaban * ehh kalau salah eja nama ayah kau ni sorry, heee . Okay okay dia pun kawan sekolah aku jugak ;) haihh, kalau chat dengan kau mesti gelak tk ingat dunia haha . Macam yang aku cakap tadi belum lagi kita berjumpa . Confirm gelak sampai pecah perut . Dua dua masuk hospital . Katil sebelah sebelah je HAHA ! Sengal je aku ;P Chat dengan kau memang gempak ;D Teringat pulak time yang aku sakit perut tu . Rasa macan nak m*** je haha . Ehh tadi kau cakap mak kau masak pedas kan ? Ha habis lah tengah tengah malam kang sakit perut macam aku . Padan muka ;P * kejam betul kawan kau ni wani . haihh -,-

Okayy sebelum aku lupa aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha untuk korang semua ! ;D Selamat mengorban lembu dan kambing ye, HAHA ! * sengal je ucapan ;P Ikhlas dari Dina ;)


Entry yang agak serabut, haha . Biar jelah -,-

2 comments:

----->=_=hOt ChOcOlAte! said...

selamat ari raya aidiladha kak!!

Dieyna said...

ouhh terima kasih ;)
selamat hari raya aidiladha jugak buat kamu .