14 November 2009

Aku dah 15?

Yaaa, sungguh tak ku percaya yang aku dah 15 years already. Hehe. Aku dah semakin tua laa. Haha. Tapi takde la tua sangat. Muda lagi apa. Hikhik. Pape pun thanks sesangat pada sape² yang dah wish. Tak ramai mane pun yang dah wish kat aku. Antara orang² yang dah wish adalah 'Si Dia', Syira (My Besties), Sofwan (Ex Boyf adek aku), Alep (Old Friend), Cik Imah kita yang cute sesangat and kawan² kat ms yang aku pun tak berapa kenal. Haha. Kejam². Pape pun Happy Birthday To Me laa. Haha. Tak malu betul wish kat diri sendiri. Tapi suka hati aku laa kan. Tak susahkan korang pun. Haha. Ni jela entri kali ni. Aku dah merepek tak tentu hala dah ni. Byebye ~





Lagi sekali Happy Birthday To Me. Haha. Tak habis² xD

6 comments:

aina nabillah nadya said...

happy birthday..
moga2 kekal menawan and dimurahkan rezeki..

Dieyna said...

hehe, terima kasih :)

Noor Atheera said...

Happy birthday, wlupon sy x knal awokk =D sy nmpk blog awk dkat all blog updates.

Dieyna said...

hehe, oke. time kaseh :)

Propito said...

Banyak nyer gambar animasi..hehehe

Dieyna said...

hehe :)