23 August 2009

John Cena




Ahha ! Terminat pulak ouw dekat dia ni . Ni semua gara-gara menengok cerita The Marine semalam dekat TV 2 . Mula-mula tengok tu macam tak best . Tapi layan jela dulu cerita tu . Dah lama sikit tiba-tiba rasa best pulak . Hehe . Actually ' Si Dia ' yang suruh tengok cerita ni . Tak rugi jugak la aku tengok cerita ni . Memang best . Haha ! Cerita ni mengisahkan sorang Ex tentera ni nak pergi bercuti dengan wife dia tapi wife dia kena culik . So husband dia tu sanggup buat apa saja untuk selamatkan wife dia . Tak ke sweet gitu . Hehe :) Walau apa pun cerita ni memang best . Tapi Titanic masih lagi menjadi tempat pertama dalam hati ni haa . Haha ! Actually aku tengok cerita ni time dekat tengah-tengah je . First-first cerita ni tak tengok pun :)

2 sebab kenapa aku minat dia ;
1. Muka dia not bad jugak la . Hehe
2. Sebab utama dia ialah badan dia yang tough tu . Uwhhh , tergoda ar . Haha ! ( Gatal ) :P

8 comments:

farida.aien said...

huh , tough x ensem lah .
aien suke yg cekeding :D
( kahkah , gatal lagi )

Dieyna said...

hehe :)
sys ske yg tough cz bez klu d pluk . :P
( kihkih , gatal lagilagi )

A I N :) said...

ececce hehe :D hensem lah gak tp rsenye hense lg boyfie akk :P

Dieyna said...

hehe , pna tgk ke boyfie akk ? :)
btw thnks (:

A I N :) said...

hehe tak pena main hentam je ckp :P

Dieyna said...

ouh , hehe :)

wana WANY ! said...

wahwahh si kacak (:
selalu maen game wrestling pilih dy haha termimpi mimpi nak jadik girlfie dy HAHAHA (gatal juga:P)

Dieyna said...

ouh , ya
hehe
jlez niyh c(: