10 June 2009

#137


Friend Itu Kawan

Emm , di sebabkan kebosanan yang melanda diri ni . Aku pun merajinkan diri untuk meng"upload" gambar rakan-rakan seperjuangan aku . Padahal tak ada lah ramai sangat . Yang lain-lain tk ada gambar . Malas nak ambil . HEHE . Aku saja nak cerita sikit tentang perihal mereka-mereka ni . Okay okay , jom tengok gambar-gambar yang dah di upload ni :D



Haa , yang ni nama dia Dayang atau nama sebenar dia Nur Hidayati . Kadang-kadang aku tertanya-tanya jugak kenapa panggil Dayang . Tapi bila dah tengok je muka dia mesti lupa nak tanya . Hehe . Entah apa-apa je kan XD . Aku dah kawan dengan dia sejak darjah 3 lagi . Sampai sekarang kitorang still sama class . Memang tk sangka . HEHE =)


Ok ok , yang tiga orang ni pulak dari kiri nama dia Farahin , Hazwani dan Azizah . Diorang ni budak-budak class Elit . Kira pandai lah jugak diorang-diorang ni . Walau apa pun diorang tk kedekut ilmu :D


Yang ni pulak kawan aku yang agak kegilaan sikit . HAHA . Nama dia Liyana atau di panggil Yana saja . Aku cakap macam tu sebab dia ni memang gila-gila . Kira sekepala jugak lah dengan aku . Best lah jugak kawan dengan dia . Dia ni terlalu berminat sangat dengan subject Math . Buku latihan Math dia tu tk pernah tinggal . Ada je sentiasa . Hehe . Dia lah yang selalu teman aku kalau aku stayback dekat sekolah C=


Baiklah , yang ayu berbaju hijau ni pulak nama dia Hazwani . Ya , aku tahu yang aku dah sebut nama dia tadi . Tapi tk apa lah kan kalau nak promote lagi . HEHE . Gaya dia ni macam ala-ala Ustazah sikit . Kalau dalam kelas agama memang dia jelah memanjang yang nak jawab . Al-maklumlah pandai Agama la katakan . Gaya pun dah ada dah tu , sesuai sangat lah tu . Lengkap satu package . Kihkihkih :]


Yang Si Manis ni pulak nama dia Arina Ika Safitri atau lebih di kenali sebagai Arina . Dia ni seorang yang lemah lembut , sopan santun dan hormat orang lain . Sesiapa yang tengah cari calon menantu ke memang sesuai lah ambil Arina ni sebagai menantu . HEHE . Kidding saje lol XP .



Yang ni pulak nama dia Amirah Junik . Actually Junik tu nama ayah dia . Tapi kawan-kawan yang lain memang dah terbiasa panggil dia dengan nama tu . Lagi pun kalau panggil Amirah je pun susah sebab dekat class aku tu ada sorang lagi nama Amirah . Tapi yang sorang lagi tu kitorang panggil Amirah Razak . Pernah sekali tu panggil Amirah dua-dua sekali pandang . HEHE . Kesian kesian :P


Lastly , yang ni nama dia Syahirah atau lebih di kenali dengan panggilan Syira . Dengan dia ni lah aku selalu pergi and balik sekolah sama-sama . Dia ni memang ramai pakwe lah jugak tapi . Ada tapi tu . HEHE . Okay okay . Tapi semua tu dulu lah . Sekarang dia cuba untuk Setia pada yang satu . Ececeh , ayat tk boleh belah . HAHA ! XP



Anyway

Kita Kawan sampai bila-bila ! Insya-Allah . Sayang korang okay ! :D

2 comments:

arina aqilah said...

hehe . chumel2 pic akaq . eit , akaq ade kwn name ARINA ea ? hehe . same name dgn eila laa . hehe .

Dieyna said...

thnks :)
yep2 , akq ad kwn nme arina :D