30 January 2017

I'M STILL HERE



Assalammualaikum,

Wow! Dah lama rasanya tak menaip dekat blog ni -_-" Rasanya makan tahun jugak la. Last update 05 September 2015. Gosh! 2015 okehh. Sekarang dah 2017 hahaha. Ini pun nasib baik still ingat lagi email dan password nak buka blog ni.

How I miss blogging so much. Rindu nak aktif berblog macam dulu, buat tutorial, cari ramai kawan dekat blog. But sekarang passion nak berblog macam dulu tu dah makin kurang. Nak buat tutorial pun skill coding dah banyak lupa dan tak hebat macam dulu \ecehh dulu hebat sangat ke? >_<"/.

Actually banyak benda boleh nak cerita sebab macam-macam benda yang jadi beberapa tahun kebelakangan ni. Nak cerita pasal konvo bulan 11 tahun lepas masih valid lagi ke? Ada ke yang nak baca? HAHAHA It's okay. Kalau takda pun actually benda yang dikongsi dekat blog ni ibarat kisah kehidupan kau yang dijadikan macam sebuah buku cerita. Ya buku cerita tentang hidup.

Mana yang baik tu boleh diteladani dan mana yang buruk tu diperbaiki. Kehidupan ni la yang banyak ajar kita macam-macam benda. Tak kisah la sumber dari mana asalkan ianya dari sesuatu yang baik dan boleh dimanfaatkan.

Eh okay, actually takda point yang kukuh pun nak menaip dekat blog ni. Mungkin next time ^_~ Ni kira permulaan semula la nak berblog. Tu pun bergantung pada tahap kerajinan dan idea yang ada nanti, hewhew.

Till here, take care lovelies
xOxO

05 September 2015

27 August 2015

COUNTING


//Keep Strong